Світ чекає крилатих

“Світ чекає крилатих”: ефективна початкова освіта без дитячих сліз, нудної “домашки” і важкого рюкзака. Це програма гармонійного розвитку та виховання особистості дитини для застосування набутого досвіду в навчальних і життєвих ситуаціях та закладання основ її особистісного зростання на наступному рівні освіти.

На уроках української мови діти розвивають свої творчі та пізнавальні здібності,  вміння працювати з різними джерелами інформації та здатності їх використовувати у різних життєвих ситуаціях.

На цих уроках дітки перевтілюються в різні образи, висловлюють свої емоції, думки та спостереження.

Арт-технології представлені образотворчим мистецтвом, хендмейдом та музичним мистецтвом. На уроках діти вчаться виготовляти різні поробки,  спортивний інвентар (більбоке), сервірувати стіл для чаювання, малювати на різну тематику, виготовляти штампи для малювання; співати, приймати участь у музичних конкурсах.

На уроках математики діти розвивають математичні та логічні навички розв’язування завдань,  досліджують математичні процеси і явища під час виготовлення виробів; експериментують з ритмами, рухами, лініями, формами під час створення певних образів, вимірюють периметр приміщень.

На уроках Всесвіту цілком діяльнісний підхід. Діти проводять досліди, будують моделі Землі, вирощують кристали, вивчають правила дорожнього руху.

На уроках фізичної культури проявляється особистість дитини, її соціальний та фізичний розвиток, виховується повага до фізичної культури, формується цілісний образ світу та розуміння місця і ролі фізичної культури у ньому.

Вдома  діти займаються фізкультурою разом з батьками. Приймають участь у сімейних челенджах.

На уроках англійської мови діти розвивають фонематичний слух, розвиток мовлення, вміння спілкуватися на різні теми. В 1 класі діти на уроках вчаться висловлювати свої думки англійською мовою. Діти дуже легко перевтілюються в різні образи та спілкуються між собою.