• Автор запису:
  • Категорія запису:Наші новини

27 жовтня колектив ліцею взяв участь у тематичній педраді «Освіта в умовах воєнного стану: адаптація до викликів часу. Безпечне освітнє середовище та формування поведінки дітей в Інтернеті».

Під дбайливим керівництвом директора ліцею Стрельбицької Світлани Василівни та заступника директора з виховної роботи Слободинського Олександра Олександровича учасники творчих груп підготували й представили на загал цікавий та актуальний матеріал щодо 4-х основних безпекових аспектів освітнього середовища – психологічного, здоров’язберігаючого, національно-патріотичного та інформаційного.

Усі присутні мали змогу сприймати й реагувати на інформацію з позицій дітей, батьків та педагогів (саме такий розподіл на групи було запропоновано на початку зустрічі).

Теоретичний матеріал вдало доповнювали практичні форми роботи: онлайн-опитування, тренінги з медіаграмотності, патріотичні майстер-класи, розвантажувальні руханки, психологічні техніки заспокоєння, поради щодо посилення безпекового потенціалу інтернет-простору. Спікерам творчих груп вдалося жваво і доступно подати матеріал та залучити усіх до співпраці. Переконані, що знання, отримані під час цієї педради, стануть у нагоді усім учителям, а найголовніше – зроблять простір, у якому перебувають наші учні, безпечним!