You are currently viewing Наш ліцей продовжує працювати за проєктом «Школа – територія здоров’я»

Наш ліцей продовжує працювати за проєктом «Школа – територія здоров’я»

Цього року до нас прийшли чудові та творчі  діти у перший клас. Для них вчителі придумали цікавий квест знайомства з ліцеєм. Подолавши усі перешкоди та виконавши завдання, діти отримали ключ до знань від директорки ліцею. Окрилені та щасливі, діти розпочали свій перший навчальний рік.

У ліцеї з 19.09. по24.09.2022 проходив  «Олімпійський тиждень»

Вчителі фізкультури придумали для дітей багато цікавих заходів. Учні 1-11класів радо прийняли участь у веселих змаганнях. Вчителі розповіли дітям про витоки Олімпійського руху, познайомили з відомими олімпійськими чемпіонами Вінниччини. У 5-6 класах пройшла виставка-колаж малюнків «Мій улюблений олімпійський вид спорту» .

У челенджі «Олімпійська надія» учні ліцею познайомились з кращими спортсменами, гордістю нашої початкової школи.Також у силовому челенджі «Я так можу» перемогу отримали всі ліцеїсти. У нашому ліцеї зростають сильні та здорові учні.

У спортивному змаганні «В країні Олімпії» діти 1-Д класу продемонстрували свої вміння долати складні перешкоди.

Змагання з настільного тенісу визначили майбутніх олімпійців. Перемогли усі діти.

Учні сьомих класів пронесли  «Олімпійський вогонь». Учні 7-9 класів прийняли участь у челенджі на відтискання від підлоги і показали високі результати.

Наші ліцеїсти прийняли участь у всіх заходах як в ліцеї так і вдома. Тому бути здоровим, займатись фізкультурою та спортом у нашому ліцеї дуже круто. Наш ліцей  прийняв участь в Україно-швейцарському проєкті «Діємо для здоров’я» та у конкурсі Parimatch Foundaion «Щедрий вівторок».

Пройшли змагання   «Олімпійська надія» між 3-А та 3-В класами. Команди нагородили грамотами.

У міській  гімназіаді  команда ліцею зайняла третє місце у змаганнях з баскетболу та баскетболу 3/3.

Ліцеїсти брали участь у міських та обласних змаганнях з легкої атлетики, настільного тенісу та бадмінтону, волейболу.

Відбулися шкільні змагання з волейболу та баскетболу серед учнів 8-11 класів.

Для того щоб здоровим бути,потрібно не лише займатись фізкультурою,але й правильно харчуватись. Учні 2-В класу вирішили познайомити усіх ліцеїстів з корисними фруктами.  «Бум ідей: діти вчать дітей здоровому харчуванню».

Новорічне свято для учнів початкових класів та майбутніх першокласників було проведено учнями старших класів. Діти з великим задоволенням прийняли участь грі-руханці та спортивних новорічних змаганнях. Психологиня  нашого ліцею провела з дітьми вправу «Ялинка мрій». Діти змогли відволіктись від сьогодення і помріяти та намалювати  свою мрію.

Учні початкових класів активно приймали участь у флешмобах.  Флешмоб « Святий Миколай до нас завітай!» Флешмоб « Ми за здоровий спосіб життя» Флешмоб до дня прапора. Флешмоб до дня вишиванки. Флешмоб до Всесвітнього дня здоров’я.

У Всесвітній день здоров’я були проведенні естафети та рухливі ігри на перервах. Пройшли змагання у перших та четвертих класах. Переможців нагороджено грамотами.

Також провели «Веселі перегони» серед ліцеїстів початкових класів. Психологічні вправи для зняття стресу провела психологиня  РудикТ.С.

18.05.2023 була проведена благодійна ярмарка, до якої долучились учні 5-8 класів. Також у цей день були проведені спортивні змагання з перетягування канату та футболу.

У 4-Г класі пройшло спортивне змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я!» Батьки та діти отримали велике задоволення від родинного свята.

В ліцеї працює гурток з плавання. Діти навчаються плавати та зміцнюють своє здоров’я.

У День Цивільного Захисту З ліцеїстами працювали курсанти ліцею ЦЗ Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Інспектори патрульної поліції розповіли дітям про правила дорожнього руху. День ЦЗ був насиченим та пізнавальним.

Для того щоб здоровими бути, потрібно боротися зі шкідливими звичками. Знати про вплив нікотину на організм дитини. Наші старшокласники на чолі з медсестрою ліцею агітували вести здоровий спосіб життя.

Учні нашого ліцею взяли участь в І етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри « Сокіл»

Футбол – це провідний вид спорту у ліцеї. Ліцеїсти прийняли участь у змаганні з футболу Vin Smart Cup серед дітей молодшого шкільного віку. У всеукраїнському  турнірі UTMOST CUP з футболу під патронатом мера міста. Зайняли 2 місце. Також у відкритому юнацькому турнірі New Stars зайняли 1 місце. Так тримати.

Наш ліцей завжди прагне допомогти дітям мати міцне здоров’я. Вчителі шукають цікаві та різноманітні вправи для здоровлення дітей. Приєднуйтесь до нас,займайтесь разом з нами фізкультурою та будьте здорові.